Altaner Midtjylland giver sol, luft og større værdi. Få mere ud af sommersæsonen med en altan fra os -og gør samtidig en god investering – både for økonomi og livskvalitet.
Vi producerer et bredt modelprogram, men skræddersyr gerne din altan efter dine særlige ønsker og krav til mål, materiale og design af f.eks. håndlister, udfyldninger og bunde. Dette sikrer dig, at din altan bliver et unikt og brugbart uderum, hvilket rigtigt mange altankunder før dig har haft glæde af.

Når ønske og drømme kan virkeliggøres og standard løsninger ikke rækker, så udfører vi smedearbejde tilpasset individuelle ønsker.

Vi forstår at lytte og omsætte ideer der matcher det ønskede, mange års erfaring hvor innovative og anderledes løsninger har givet udfordringer og gode oplevelser for vore kunder. Skal du derfor have lavet noget specielt, skal du kontakte os.

Husk at varmgalvaniserede stålløsninger holder 30 til 50 år det er en langtids investering der giver glæde og tilfredshed hver dag, så lad ikke prisen være det afgørende for valget.

Altaner Midtjylland – Altaner for livet

  • Altaner for enhver
  • Altaner for ethvert ønske
  • Altaner for det individuelle ønske
  • Altaner i aluminium
  • Altaner i varmgalvaniseret stål
  • Altaner designet præcis efter ønske
  • Altanen giver mulighed for at komme ud i den friske luft uanset hvilken etage man bor på.
  • Altaner en investering i værdi forhøjelse

Hvem ville ikke have glæde af en altan? Vi har igennem mange år tilpasset altaner til kundens behov. Hvor andre ser begrænsninger, ser vi muligheder. Alle familier burde have glæde af en altan, så man kan nyde morgen- eller aftenkaffen i solen om sommeren. Alle familier burde kunne træde ud og få noget luft uden at skulle til at ud ad hoveddøren. Vi gør det muligt med vores kvalitetsarbejde. Se nogle af vores mange referencer for neden.

Især vil altaner i Horsens, altaner i Skanderborg og altaner i Århus med diverse omegne give en billig pris, da prisen på kørsel ikke vil være mange med vores lokation i Tebstrup.